Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Έκλεισε καλά το 2017 ο Αστέρας, 3-0 τον Παθιακάκη

Με τον ιδανικό τρόπο έκλεισε το 2017 ο Αστέρας Βάρης που επικράτησε 3-0 εντός έδρας του Παθιακάκη και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμος με τη Μαρκό.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 20’, όταν ο Νιούμαν έκανε εξαιρετική προσπάθεια και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ». Το 1-0 έμεινε ως το τέλος του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο ο Αστέρας έγινε ακόμη πιο επιθετικός με την είσοδο του Κούτρου και κατάφερε να «καθαρίσει» τη νίκη. Στο 61’, μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Παπάζογλου, ο Κούτρος με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ και πάλι ο Κούτρος στο 69’ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Πολυχρονιάδης, Κουλοχέρης.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μάναλης, Διακρούσης, Σκουρλής, Τσακύρης (72’ Μαραγκός), Γιαμάς (55’ Μαυροθαλασσίτης), Μίχος, Κριλής (58’ Κούτρος), Παπάζογλου (84’ Παπαγεωργίου), Νιούμαν.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Ανεζύρης (78’ Γερογιάννης), Αγγελίνας, Ξενάκης, Λαζαρίδης, Θεοδώρου (50’ Ιορδανίδης), Φωτίκας, Κατσιγιάννης, Αθανασόπουλος (60’ Κωστένογλου), Ρόμπολας (82’ Τζάος), Ταμάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου