Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Γκολ και θέαμα στην Αγία Άννα, 2-2 ο Νικολακάκης με τον Κεραυνό

Όμορφο ματς έγινε στο γήπεδο της Αγίας Άννας, εκεί όπου ο Νικολακάκης ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Κεραυνό Κερατέας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με δύο πέναλτι, αλλά η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου κατάφερε να πάρει τον βαθμό, ενώ είχε και δοκάρι πριν την ισοφάριση.Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 18’ ο Μαβίδης με σουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκα, ενώ στο 52’ ο Μουσαράι με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Ο ίδιος και με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-2 στο 63’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 73’ ο Κουμουλίδης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκα. Πριν την ισοφάριση έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ο Έλενας, ενώ στο 68’ ο Μαβίδης στάθηκε άτυχος, αφού μετά από ωραίο σουτ του η μπάλα προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών!

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Λάμπρου, Πολυχρονιάδης.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κατσάνος, Κωστόπουλος, Κουμουλίδης, Πάσαρης, Νίκας, Βαφειάδης, Καβάσης, Παπαδόπουλος, Πεΐδης, Μαβίδης, Μουκάνης (70’ Σοφιάνοβ).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.: Τσούκας, Βανγκελί, Κατσίκης, Τσίκλος, Ξένος, Λιούμης (70’ Κοντογιάννης), Έλενας (80’ Σάμιος), Κακαράς, Μουσαράι, Βίλα, Νταή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου