Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Στην κορυφή ο Παμπαιανικός, 2-1 τον Παλλαυρεωτικό στο ντέρμπι!

Μόνος πρώτος πέρασε ο Παμπαιανικός στη βαθμολογία της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, αφού επικράτησε 2-1 με ανατροπή του Παλλαυρεωτικού, στο μεγάλο ντέρμπι της κορυφής. Το ματς ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου και αν μη τι άλλο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στις εξέδρες του γηπέδου της Παιανίας βρέθηκαν περίπου 300 άτομα, εκ των οποίων οι 100 φίλοι των φιλοξενούμενων.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Παλλαυρεωτικό να είναι καλύτερος στο πρώτο και να παίρνει το προβάδισμα. Το σκορ άνοιξε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 21’ ο Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καραογλάνη. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο μέρος ο Παμπαιανικός πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε ασφυκτικά τον Παλλαυρεωτικό. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση μέχρι και 20 λεπτά πριν το τέλος, όμως μετά την ισοφάριση κατέρρευσαν και δέχτηκαν και δεύτερο γκολ. Ο Παπασωτηρίου έφερε το ματς στα ίσια στο 72’ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σέλβια, ενώ στο 77’ ο Λαγός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτήτευσαν οι Αντωνίου, Γκούβας, Παπαδιώτης.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Κοτροζίνης, Σέλβια (93’ Κολλάτος), Γκόμπλιας (91’ Τσάτσαϊ), Λαγός (78’ Παρθένης), Τσιγάρας, Μυρτάι (87’ Δημητρούλας).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης (81’ Σπυρόπουλος), Πώχος (88’ Τσιώλης), Μπεργιάννης (76’ Θεοφανίδης), Πάνου (89’ Σουλιώτης), Αδάμης, Ρενάν, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου