Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Δεύτερη νίκη η Τριγλία, 2-1 τον Αήττητο!

Αήττητος, αλλά όπως αποδείχτηκε στην πράξη όχι ανίκητος είναι ο πρωτοπόρος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς η ομάδα των Σπάτων υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα στη Ραφήνα, με 2-1 από την τοπική Τριγλία. Με το «τρίποντο» αυτό οι «κιτρινόμαυροι» πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, περνώντας πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας, έναν πόντο πίσω από τη Θύελλα.
Το σκορ για την Τριγλία άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Εγκλαντίν, ενώ στο 15’ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν αέρα δύο τερμάτων με το πλασέ του Αμπντουραχμάνι. Στο 28’ ο Φαρινόλα με σέντρα σουτ μείωσε με το 2-1 να μένει ως το τέλος του αγώνα, αφού η πίεση του Αήττητου δεν απέφερε καρπούς ως το φινάλε.

Διαιτήτευσαν οι Περράκης, Μπαλιάκα, Αραβίδης (Αθηνών).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Φ. Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Σακελλαρίου (62’ Βουτσιώτης), Κότσι (83’ Κατσαβριάς), Καραγιάννης, Αμπντουραχμάνι, Ντάφλας (93’ Πολυχρονάκης), Έγκλαντίν (90’ Μητσόπουλος).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠ. (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης (64’ Νικλητσιώτης), Τσέπας (52’ Ηρακλής), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Τζάκσον, Δουκάκης, Ρουσάκης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα.

Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου