Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Μείωσε και περιμένει η Μαρκό, 2-0 την Άνοιξη

Τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας μείωσε η Μαρκό, που επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της Άνοιξης και περιμένει τα αυριανά αποτελέσματα. Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να «ξεκλειδώνουν» με πέναλτι την άμυνα των φιλοξενούμενων και να καθαρίζουν τη νίκη οκτώ λεπτά πριν το τέλος.
Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος, ωστόσο ήταν ευνοϊκός υπέρ της Μαρκό, που είχε τον έλεγχο και κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί. Στο δεύτερο μέρος ο αέρας έπεσε και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Μαρκό έχασε ευκαιρία με τον Μασκλαβάνο, ενώ στο 63’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Ρεντζή, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Γκόλια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82’ ο Δημογιάννης στην επαναφορά, μετά από απόκρουση του Μανουσάκη σε πλασέ του Μάτι. Στο 87’ αμυντικός της Άνοιξης πρόλαβε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μερκούρη, μετά από λάθος του Μανουσάκη.

Διαιτήτευσαν οι Αντιπαριώτης, Σπυρόπουλος, Κυριακόπουλος.

ΜΑΡΚΟ: Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης (90’ Γκρουστιώτης Ν.), Μάτι (90’ Γκρουστιώτης Κ.), Μασκλαβάνος, Λάππας (80’ Οργκές), Μερκούρης (87’ Πολυμενάκος).
ΑΝΟΙΞΗ: Μανουσάκης, Ζαχαρόπουλος, Άλι (68’ Πούφλης), Μιχαηλίδης, Δρόσος, Κυριάκης, Γεωργούσης (71’ Δρακόπουλος), Γκόλιας (76’ Καραχάλιος), Τρακάκης, Δαρζέντας (85’ Ξένος), Κωβαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου