Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Από τους Νικητές στον Ταμυναϊκό ο Λαθουράς!

Παρελθόν από τον πάγκο των Νικητών Ανθούσας αποτελεί ο Βαγγέλης Λαθουράς. Ο πολύπειρος τεχνικός δέχθηκε πρόταση από τον Ταμυναϊκό για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία και θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Γ’ Εθνικής.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση των Νικητών Ανθούσας αναφέρεται: «Ύστερα από μία άκρως τιμητική πρόταση από τον Ταμυναικό, σωματείο Γ Έθνικής , ο προπονητής Βαγγέλης Λαθουράς αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας. Η μετακίνηση του Β.Λαθουρά ,  σε  ομάδα Γ Εθνικής αποτελεί τιμή  και για το σωματείο μας , αφού αναδεικνύει με τον καλύτερο  τρόπο τον οργανωμένο και  επαγγελματικό τρόπο δουλειάς των ΝΙΚΗΤΩΝ από τα αστεράκια μέχρι τους Άνδρες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη Λαθουρά για τον επαγγελματισμό  του ,  την εργατικότητά του ,το ήθος  του και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά του βήματα .Ανήκει για πάντα στην οικογένεια των ΝΙΚΗΤΩΝ .
Σύντομα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της ανδρικής μας ομάδας».
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Λαθουράς δήλωσε: «Μετά από ενάμιση χρόνο, ήρθε η ώρα να σταματήσω να ζω εκ των εσω, ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια στην ποδοσφαιρική μου ζωή και κυρίως με την προπονητική μου ιδιότητα. Ανέβηκα επίπεδο προπονητικά με τους  ΝΙΚΗΤΕΣ. Άλλωστε η ομάδα των ΝΙΚΗΤΏΝ υπάρχει μόνο για να ανεβάζεις το επίπεδο σου είτε σαν παίκτης είτε σαν προπονητής. Η ομάδα των ΝΙΚΗΤΩΝ  σε πάρα πολλά  επίπεδα είναι μια ομάδα που παρά  το γεγονός ότι αγωνίζεται στην γ' ερασιτεχνική κατηγορία, η λειτουργία της είναι σχεδόν επαγγελματική.
Για όλα αυτά θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν  και κυρίως την διοίκηση της ομάδας,τον ιδιοκτήτη, ιδρυτή, τεχνικό διευθυντή και συνάδελφο κ. ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ, μα πάνω από όλους θέλω να υποκλιθώ στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα. Η κατανόηση της διοίκησης ήταν πατρική στην επαγγελματική μου συνέχεια. Νοιώθω όπως στην οικογένεια μου τους ΝΙΚΗΤΈΣ άρα δεν αποχαιρετώ. Μόνο ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου