Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Εκδικάστηκε η αγωγή της Σ. Δογραμματζή-Αναμένονται ένορκες καταθέσεις-Ανακοίνωση από την ΕΠΣΑΝΑ

Η απολυθείσα υπάλληλος Σοφία Δογραμματζή αριστερά,
με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζουρίδη
και την νυν υπάλληλο Χ. Κακουλάκη δεξιά
Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδίκαση της αγωγής, της πρώην υπαλλήλου της ΕΠΣΑΝΑ Σοφίας Δογραμματζή, κατά της Ένωσης. Οι μάρτυρες που κατέθεσαν ήταν ο τέως σύμβουλος της Ένωσης Γ. Νικολάου και ο τέως πρόεδρος Γ. Αποστολίδης. Η απόφαση αναμένεται, ωστόσο το μεγάλο ενδιαφέρον εντοπίζεται στις ένορκες καταθέσεις των δύο πλευρών.
Όπως δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα (epsananews.blogspot.gr) που υπάρχει και φωτογραφία του δικογράφου, την Πέμπτη πρόκειται να καταθέσουν ενόρκως οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΑΝΑ, Φ. Μαγουλάς και Γ. Παπαμακάριος, καθώς και η νυν υπάλληλος Χ. Κακουλάκη. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και όλοι αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον το αν τελικώς θα καταθέσουν τα τρία πρόσωπα αυτά, αλλά και τι θα αναφέρουν στις καταθέσεις τους.
Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν δοθεί ήδη ένορκες καταθέσεις που υποστηρίζουν τη θέση της Ένωσης, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα που έχουν προβεί στην ενέργεια αυτή.
Από την ΕΠΣΑΝΑ εξέδωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα και σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Νάκας. Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρεται: «Εκδικάστηκε χθες ενώπιων του δικαστηρίου η αγωγή της πρώην υπαλλήλου Σοφίας Δογραμματζής κατά της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Μάρτυρας υπεράσπισης της υπαλλήλου εμφανίστηκε ο πρώην Πρόεδρος Αποστολίδης Γρ. ενώ ενόρκως και ενάντια στα συμφέροντα της Ένωσης και των σωματείων θα καταθέσουν την Πέμπτη 9/11 οι πρώην Πρόεδροι Μαγουλάς Φ. και Παπαμακάριος Γ. Το Δ.Σ με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της Ένωσης και των σωματείων θα υποστηρίξει μέχρι τέλους και με όλες τις δυνάμεις αυτό που επικύρωσε η Γ.Σ του Ιουνίου 2017 την οικονομική ευημερία της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».
Το σίγουρο στην υπόθεση αυτή είναι ότι η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Γι’ αυτό και όπως προαναφέραμε είναι απορίας άξιον το αν τελικώς θα δώσουν ένορκες καταθέσεις οι δύο πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΑΝΑ και η νυν υπάλληλος, αλλά και τι θα πουν σε αυτές. Άξιο απορίας είναι επίσης το γιατί θεωρούν δεδομένο από την πλευρά της Ένωσης ότι τα τρία πρόσωπα αυτά θα καταθέσουν ενάντια στα συμφέροντα της ΕΠΣΑΝΑ και των σωματείων, χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό ακόμη. Ερώτηση: Μήπως η κατάθεση τους αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και δεν θα έπρεπε καν να δημοσιευτεί το δικόγραφο; Πολύ δε περισσότερο, το θέμα δημοσίευσης του δικόγραφου αποτελεί σαφή παράβαση των προσωπικών δεδομένων, αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμη και στις αποφάσεις των δικαστηρίων που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο ακολουθείται διαδικασία ανοματοποίησης, δηλαδή αφαιρούνται τα ονόματα των διαδίκων. Για σχετικό παράδειγμα μπορεί εύκολα να δει κανείς στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου μια τυχαία δημοσιευμένη απόφαση. Εκτός και αν έχει δοθεί άδεια από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, οπότε αυτό αλλάζει τα δεδομένα...
Η ανάρτηση του epsananews:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου