Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Τσούνης: «Στο τέλος θα είναι θετικό το… ταμείο»

Το Κρυονέρι κάνει ξανά μια μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Με παίκτες έμπειρους και παιδιά από τις ακαδημίες έχει χτιστεί ένα σύνολο που μέχρι τώρα δείχνει πως είναι ικανό να πρωταγωνιστήσει. Και πάνω απ’ όλα υπάρχει η πίστη για την επάνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Αυτό τόνισε ο Σπύρος Τσούνης στο «epsanastisentra» και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τις προσπάθειες που γίνονται από τη διοίκηση ώστε να μην λείπει τίποτα από τους παίκτες!
«Η καλή πορεία μας ως τώρα οφείλεται κατά πρώτο λόγο στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είμαστε οικογένεια, αφού έτσι νιώθουμε όλοι στο Κρυονέρι. Η διοίκηση κάνει πολύ καλή δουλειά προσφέροντας τα πάντα στους ποδοσφαιριστές, ενώ και ο προπονητής μας έχει φροντίσει να δουλέψει σωστά από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τώρα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο», τόνισε ο Σπύρος Τσούνης και συνέχισε: «Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, αφού όλοι βοήθησαν από την πλευρά τους για να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο και να γίνει αρμονικό πάντρεμα ανάμεσα στους έμπειρους παίκτες και τους νεαρούς που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Κάτι που αν μη τι άλλο θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο μέλλον, αφού θα βγουν παιδιά από τα σπλάχνα της και θα είναι έτοιμα να τη βοηθήσουν να τραβήξει τον δρόμο της».
Για την επιλογή του να αγωνιστεί στη Β’ κατηγορία, ο 38χρονος γκολκίπερ σημείωσε: «Η επιλογή μου να συνεχίσω στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ καθορίστηκε τόσο λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων και ένας παραπάνω λόγος είναι ότι το Κρυονέρι είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, αφού από αυτό το σωματείο ξεκίνησε η καριέρα μου».
Όσον αφορά το αν υπάρχει στην ομάδα πίστη για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, ο πολύπειρος γκολκίπερ σημείωσε: «Βήμα-βήμα όλοι μαζί κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Φυσικά στόχος μας είναι η ομάδα να επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να το πετύχουμε. Πιστεύω ότι στο τέλος το ταμείο που θα κάνουμε θα είναι θετικό και θα είμαστε στην τριάδα που οδηγεί στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου