Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Καθάρισε ο Ζουρούδης για Ολυμπιακό, 4-2 την Άνοιξη

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, που επιβλήθηκε 4-2 εντός έδρας της Άνοιξης, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ζουρούδης που πέτυχε δύο γκολ. Στις εξέδρες του γηπέδου το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης.
Οι φιλοξενούμενοι του Θαλή Τσιριμώκου προηγήθηκαν στο 8’ με πλασέ του Κωβαίου, μετά από ασίστ του Γεωργούση, ενώ στο 15’ ο Μπόσιος έφερε το ματς στα ίσια με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η Άνοιξη πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με συρτό πλασέ του Πούφλη, μετά από πάσα του Δαρζέντα, όμως και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν άμεσα στο 34’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπαλωμένου. Ο Ζουρούδης είχε και δοκάρι στο 36’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 2-2.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ελαφριά υπεροχή και πήραν κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Ζουρούδη στο 58’, ενώ στο 84' ακυρώθηκε γκολ του Κωβαίου ως οφσάιντ. Στο 90’ ο Μανουσάκης ανέτρεψε τον Ζουρούδη και δόθηκε πέναλτι. Ο πολύπειρος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση του και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
**Από την Άνοιξη εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης στο δεύτερο μέρος και ειδικά για το γκολ του Κωβαίου που τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 84’.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Ανδ., Λάμπρου Β., Καραθανάσης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ.: Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μπαλόκας (78’ Αμανατίδης), Παπαντζίμας (81’ Παπαγεωργίου), Μαστρογιάννης (88’ Ράλλης), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μανουσάκης, Τρακάκης (75’ Ξένος), Άλι (65’ Μιχαηλίδης), Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Πούφλης, Γεωργούσης, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (65’ Καραχάλιος), Κωβαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου