Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Πέρασαν τα Καλύβια, 3-1 τον Εθνικό Νέας Μάκρης

Το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ πήραν τα Καλύβια, που επιβλήθηκαν 3-1 του Εθνικού Νέας Μάκρης. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα στο πρώτο μέρος και λίγο έλειψε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, όμως οι γηπεδούχοι έβγαλαν σοβαρότητα στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στην πρόκριση.
Το σκορ άνοιξε για τα Καλύβια ο Πάτσης στοπ 22 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 35’ ο Κοκκώνης κράτησε το 1-0, αφού απέκρουσε πέναλτι του Καραγιάννη. Ο τελευταίος, πάντως, πήρε το… αίμα του πίσω, αφού στο 38’ έφερε το ματς στα ίσια με σουτ. Στο δεύτερο μέρος τα Καλύβια, με την είσοδο βασικών παικτών, ανέβασαν στροφές και έφτασαν στη νίκη. Το 2-1 ήρθε μετά από ωραία προσποίηση και σουτ του Κυριόπουλου, ενώ στο 82’ ο Οικονομίδης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Τζαφόλιας B., Περδίκης.

ΚΑΛΥΒΙΑ: Κοκκώνης, Χρυσοχόου, Τσουμανάι, Κοτλίδας, Μπρότσι, Χατζής (46’ Ντίνος, 65’ λ. τρ. Κυριόπουλος), Πάτσης (55’ Αναστόπουλος), Καρελιώτης, Οικονομίδης, Κάιδος, Σερμπενιάδης (46’ Αλεξίου).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ.: Μεϊντάνης (32’ λ. τρ. Σουσούνης), Κίτσι, Τσέλας, Ελευθερίου (46’ Αζάλ), Καλογραιάκης, Αλτιπαρμάκης (70’ Μέτσε), Μόεντ, Κουσουλής, Ραπτογιάννης, Καραγιάννης (84’ Κατσορίδας), Χατζηεμμανουήλ.

Φωτογραφία: Γιάννης Καφαντάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου