Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Πρώτη νίκη για την παίδων της ΕΠΣΑΝΑ, 3-1 με ανατροπή την ΕΠΣΔΑ!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων πανηγύρισε η μικτή παίδων της ΕΠΣΑΝΑ, που επιβλήθηκε 3-1 της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣΔΑ με ανατροπή, στο γήπεδο της Βάρης.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με ωραία προβολή στην κίνηση του Άλκου στο 25’, με το 0-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου άλλαξε εικόνα, έγινε πιεστική από νωρίς και κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ. Αρχικά ισοφάρισε στο 60’ με προβολή του Γκουβάτσου, μετά από γύρισμα του Βασιλείου, ενώ στο 70’ ο Καΐτσας με σουτ έκανε το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79’ ο Ρόκας με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με πλασέ στην κενή εστία. 

Διαιτήτευσαν οι Μπαϊρακτάρης, Ίσσα, Γενναίος.

ΕΠΣΑΝΑ: Κομκοτός, Τριανταφυλλίδης, Κουσιώτης (57’ Γερογιάννης), Πλατσατούρας, Ζιώγκας, Σπανός, Βασιλείου (79’ Γεωργίου), Κρητικός (46’ Ρόκας), Γκουβάτσος, Μπερκής (70’ Τσουχλαράκης), Καΐτσας (75’ Ρούσσος).
ΕΠΣΔΑ: Ελάνογλου, Τζαχρήστας, Δρυμούσης, Καλογιάννης (79’ Χωματιανός), Ζουμπάκος, Χύτας, Μπάσα (79’ Κατσάνος), Βασιλείου, Σταμέλος, Άλκος, Καστάνης (57’ Στάθης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου