Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Βαθμός στο φινάλε για τη Θύελλα, 2-2 με Ερμή Κιβερίου στη Ραφήνα

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, η Θύελλα Ραφήνας κινδύνευσε με ήττα από τον Ερμή Κιβερίου, αλλά τελικώς πήρε στο τέλος τον βαθμό με το 2-2. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να αυξήσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ με κορυφαία για τους φιλοξενούμενους το δοκάρι του Μπιτζή.
Το σκορ άνοιξε ο K. Μπουντάκης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και ασίστ του Σένε στο 14’, ενώ στο 37’ ο Μπιτζής με ωραία κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Καραγκούνη στο 63’, ενώ είχαν δοκάρι στο 72’ σε κεφαλιά του Μπιτζή. Οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν τον βαθμό στο 92’, όταν ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Παλιγγίνης δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα.

Διαιτήτευσαν οι Αλιάγας (Δυτ. Αττικής), Μουτάφης (Κυκλάδων), Νατσιόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Μέγας (63’ Καραπάνος), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (86΄Μουσαζάντε), Μπότης (79’ Παπατσαράκης), Σενε, Μπουντάκης Κ. (74’ Μπουντάκης Χρ.)
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Σάκουλης, Χατζόπουλος, Λαζάρου, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (80’ Μαρίνης), Γκάτσης (60’ Κουτσοδήμος), Μπίτζης, Καραγκούνης (86’ Σελλής), Μουσταφά

Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου