Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Επέστρεψε στις νίκες ο Γέρακας, 2-1 εντός τον Πρωτέα

Τη χαρά της νίκης, μετά από τρία σερί ματς χωρίς αυτήν, γεύτηκε ο Γέρακας, που επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας του Πρωτέα. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου-Μάκη Βαγενά  διατηρήθηκε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ξεπέρασε την ομάδα της Παλαιάς Φώκαιας στη βαθμολογία, ενώ ισοβαθμεί στην 8η θέση με Ωρωπό, Νίκη Δροσιάς και Σαρωνικό Αναβύσσου, στους 12 πόντους.
Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή την υπεροχή και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 26’ με σουτ του Θεοδώρου. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, ενώ ο Πρωτέας έφερε το ματς στα ίσια νωρίς στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα στο 55’, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Τσιάτσιο και ο τελευταίος από πλάγια θέση πλάσαρε ωραία με την μπάλα να περνάει τη γραμμή πριν αποκρούσει ο Φελέσκουρας. Ο Γέρακας συνέχισε να διατηρεί την πρωτοβουλία, πίεσε και δικαιώθηκε στο 70’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Δημητριάδης με κεφαλιά νίκησε τον Παππά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Μαντάς, Αλεξοπούλου.

ΓΕΡΑΚΑΣ: Φελέσκουρας, Θεοδώρου, Πατρινός (60’ Στεμιτσιώτης), Παπαδόπουλος, Καλούδης, Βλαχιώτης, Πάτσης (46’ Παναγιωτόπουλος), Δημητριάδης, Δριλάκης (46’ Μπερέτης), Κουτρομάνος (74’ Καγιάς), Αποστολίδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ.: Παππάς, Ντούνι, Νίνα, Χίκα, Τσιάτσιος, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Καλαθάς, Τσαλικίδης, Θάνος, Μπαλογιάννης (41’ λ. τρ. Παπαγεωργίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου