Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Στόχος επετεύχθη για τη Θύελλα, 2-0 το Κορωπί

Ο στόχος επετεύχθη για τη Θύελλα Ραφήνας, η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Κορωπίου και πέρασε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ. Οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ακόμη και με παίκτη λιγότερο πίεσαν, έβαλαν δύο γκολ και έφτασαν άνετα στην πρόκριση.
Στο πρώτο μέρος το Κορωπί άντεξε στην πίεση χάρη στον Παπαθεοδώρου που είπε «όχι» σε δύο περιπτώσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα τετ-α-τετ χαμένο με τον Χαρίση. Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα έγινε πιο πιεστική, πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Κώστα Μπουντάκη στο 49’ και είχε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει περισσότερο τον δείκτη του σκορ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Κορωπίου αρνήθηκε σε δύο περιπτώσεις το γκολ. Το Κορωπί δεν απείλησε, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 72’, λόγω αποβολής του Χρυσίνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι «πράσινοι» τελικώς βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Σένε στο 85’. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Θύελλας έδωσε χρόνο σε αυτό το ματς σε πολλούς αναπληρωματικούς του παίκτες.

Διαιτήτευσαν οι Κορδολαίμης, Β. Λάμπρου, Ντόστης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσικάτσος, Χρυσίνας, Μέγας, Βεντούρης (46’ Σένε), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Παπατσαράκης (79’ Ντόσκας), Mουσαζάντε (64’ Σουλτανίδης), Μπότης, Καραπάνος, Κ. Μπουντάκης (51’ Χαρακτίδης).
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Ράπτης, Καπουράνη, Αλεξίου, Δήμας, Ντούνης, Χαρίσης, Μπανάι, Φουντοραδάκης (66’ Ντόκας), Πασάς (20’ λ. τρ. Σταμέλος), Μουρούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου