Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες, Νικολακάκης-Παθιακάκης 1-1

Από ένα ημίχρονο είχαν στο μεταξύ τους ματς Νικολακάκης και Παθιακάκης, που ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με φανελάκια προπόνησης στο πρώτο μέρος, αφού δεν υπήρχε δεύτερη εμφάνιση και αυτή που φορούσαν παρόμοια με αυτή των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, άλλαξαν τελικώς εμφάνιση.
Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Κουμουλίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με εξωτερικό φάλτσο, ενώ στο 70’ ο Ανεζύρης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 78’ ακυρώθηκε γκολ του Ταμάμη με κεφαλιά, επειδή ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ. Από τον Παθιακάκη είχαν έντονα παράπονα για τη φάση αυτή, αφού όπως τονίζουν ο Κατσιγιάννης δεν είχε συμμετοχή στη φάση που χρεώθηκε το φάουλ, το οποίο δόθηκε χαμηλά. Στο 90’ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία ο Νικολακάκης σε τετ-α-τετ με τον Κουμουλίδη, ο οποίος πλάσαρε άουτ, ενώ στο 28’ ο Κατσιγιάννης μετά από γύρισμα του Ιορδανίδη, μόνος του απέναντι στον Στουραΐτη, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Μήταρης, Βιτσεντζάτος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Στουραΐτης, Μουκάνης, Τσαβουσιάν (58’ Σοφιάνοβ), Νίκας, Πάσαρης, Πεΐδης, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος (75’ Νταγιάντας), Καβάσης (66’ Δαμιανίδης), Κουμουλίδης, Μαβίδης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Κάτσος (56’ Γερογιάννης), Φωτίκας, Ταμάμης, Σπαγής, Θεοδώρου (46’ Ντάσης), Αγγελίνας, Κατσιγιάννης, Ιορδανίδης (79’ Κωστένογλου), Ρόμπολας (82’ Διαμαντόπουλος), Ανεζύρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου