Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Χριστοφιλέας: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη διάθεση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Άρη Βούλας έμεινε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, όπως τόνισε στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με το Κορωπί, το οποίο έχει ιδιαιτερότητες.
«Ήμασταν πιο βελτιωμένοι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς. Υπήρχε και υπάρχει διάθεση από τους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια», τόνισε ο Χριστοφιλέας για το ματς με τον Άρη Βούλας και συνέχισε: «Θεωρώ ότι η ανωτερότητά μας ήταν καθολική. Ειδικά στο δεύτερο μέρος που ο αντίπαλος αμύνθηκε μαζικά και εμείς ψάχναμε το γκολ. Χάθηκαν τρεις κλασικές ευκαιρίες και δεν πετύχαμε το γκολ. Από εκεί και πέρα κρατάμε την καλή εμφάνιση και όπως προείπα τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μου».
Για το ματς που ακολουθεί ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων τόνισε: «Είναι ένα ματς απέναντι σε μια ιστορική ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ. Με την ιδιαιτερότητα ότι παίζει σε φυσικό χορτάρι κάτι που θα μας δυσκολέψει αρκετά, αφού δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εμείς σε φυσικό χόρτο. Από εκεί και πέρα το Κορωπί έχει έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την κατηγορία και πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το έργο μας πολύ δύσκολο. Εμείς θα πάμε για ό,τι καλύτερο σε μια δύσκολη έδρα. Ό,τι κι αν πάρουμε από αυτό το ματς θα είναι θετικό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου