Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Γεωργουλάς: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Η νίκη επί του Ωρωπού κράτησε ψηλά τον ΑΟ Άρτεμις στη βαθμολογία. Γεγονός που έχει γεμίσει με ικανοποίηση όλους στο στρατόπεδο της ομάδας της Λούτσας. Από την πλευρά του ο Διονύσης Γεωργουλάς, μιλώντας στο «epsanastisentra», εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη επί του Ωρωπού και αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Παμπαιανικό.

«Όταν το καλοκαίρι έγινε ο σχεδιασμός της ομάδος, έθεσα σαν σκοπό αυτή η ομάδα να αποκτήσει ταυτότητα σύμφωνα με την ιστορία του συλλόγου και να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο γίνεται, αφού πίστευα εξ αρχής ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσον αφορά την αγωνιστική μας συμπεριφορά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ίσως αν ήμασταν πιο τυχεροί σε κάποια παιχνίδια να είχαμε περισσότερους βαθμούς», τόνισε αρχικά ο Γεωργουλάς και πρόσθεσε: «Στο παιχνίδι με τον Ωρωπό θεωρώ ότι ήρθε δίκαια η νίκη με δύσκολο αντίπαλο, γιατί οι παίκτες μου ακολούθησαν πιστά το πλάνο μας και δικαιωθήκαμε».
Για τη συνέχεια και την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παμπαιανικό, ο τεχνικός του ΑΟ Άρτεμις σχολίασε: «Μετά από αυτή την δύσκολη νίκη μας περιμένει εξίσου δύσκολος αγώνας με την ομάδα του Παμπαιανικού, ίσως της πιο φορμαρισμένης ομάδας της κατηγορίας, με το τεχνικό δίδυμο των Τσέρτου-Καδιανάκη, τους οποίους σέβομαι απόλυτα, όχι μόνο λόγω της φιλίας που μας συνδέει, αλλά και για την μέχρι τώρα προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες».
ΠΗΡΕ ΜΟΙΡΑΣΓΕΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΑΪ
Άλλες δύο μεταγραφές πραγματοποίησε ο ΑΟ Άρτεμις στο φινάλε του καλοκαιρινού παζαριού. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 21χρονος μέσος Νίκος Μοιρασγεντής, αδερφός του Μάριου που βρίσκεται στους «μπλε» από το καλοκαίρι, καθώς και ο 27χρονος επιθετικός Μάριος Κάπαι, ο οποίος έπαιζε και παλιότερα στην Άρτεμις, ενώ έχει περάσει επίσης από Αετό Πικερμίου και Πανσταυραϊκό.
Παράλληλα, για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παμπαιανικό δεν θα είναι διαθέσιμος ο Τσούκα, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τον Ωρωπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου