Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Μαγγίνας: «Θα πάμε για το καλύτερο»

Έτοιμη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι η Μαρκό στο αυριανό ματς με τον Νικολακάκη, όπως τόνισε στο «epsanastisentra» ο Γιάννης Μαγγίνας. Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι θα είναι δύσκολη αναμέτρηση και ευχήθηκε να γίνει ωραίο παιχνίδι.
«Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Νικολακάκης μετά την ισοπαλία με την Παλλήνη θα έχει πολύ καλή ψυχολογία, όπως και με την αλλαγή προπονητή που έγινε πρόσφατα. Ο Γιώργος Δημητρόπουλος είναι πολύ καλός προπονητής. Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο ματς για εμάς, το οποίο πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Τόσο το γήπεδο, όσο και τη δυναμικότητα του αντιπάλου», τόνισε ο Μαγγίνας και συνέχισε: «Εμείς δεν έχουμε προβλήματα. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και θα πάμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω να δώσουν και οι δύο ομάδες στον κόσμο λόγο να μείνει ευχαριστημένος που θα δει αυτό το ματς».
Για το ματς που προηγήθηκε με τον Θησέα, ο τεχνικός της Μαρκό σχολίασε: «Ήταν ένα ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο. Όμως όλα τα ματς κρύβουν δυσκολίες και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή όλο το 90λεπτο. Εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι, συνεχίσαμε την προσπάθεια ως το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου