Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Δαγγούλης: «Νίκη, για να αξίζει το διπλό στην Ανθούσα»

Απαραίτητη είναι η νίκη κόντρα στο Κορωπί για τον Άρη Βούλας, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία το διπλό επί της Ατλαντίδας. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο Κυριάκος Δαγγούλης και σημείωσε πως θα πρέπει η ομάδα του να μετριάσει τα λάθη της για να φτάσει στην κατάκτηση τριών βαθμών προκειμένου να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ούρα της βαθμολογίας.

«Το παιχνίδι κόντρα στην Ατλαντίδα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα νεανικό σύνολο, με πολλά τρεξίματα ενώ έπρεπε να διαχειριστούμε και την κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Βάρης. Σίγουρα και για τον αντίπαλο το παιχνίδι ήταν καθοριστικής σημασίας για τους βαθμούς, αφού υποδεχόταν στην έδρα του την δεύτερη πιο νεανική ομάδα της κατηγορίας», τόνισε ο Δαγγούλης και συνέχισε: «Καταφέραμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και να πετύχουμε δυο γρήγορα γκολ. Στη συνεχεία, εντελώς αδικαιολόγητα, χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάναμε πολλά λάθη και μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου και αυτό αύξησε τον βαθμό δυσκολίας για  την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο συμπαγείς και αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά τα γεμίσματα του αντίπαλου στην περιοχή. Ωστόσο, δεχτήκαμε στο 85’ την ισοφάριση. Τελικά δείχνοντας απίστευτο ψυχισμό καταφέραμε να πετύχουμε  και τρίτο τέρμα και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη».
Για τη συνέχεια ο τεχνικός του Άρη Βούλας ανέφερε: «Ακολουθεί το παιχνίδι με το Κορωπί στην έδρα μας. Ένα εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για να αποκτήσει αξία η νίκη κόντρα στην Ατλαντίδα θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί, να μετριάσουμε τα λάθη μας και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από την ουρά της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου