Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Χριστοφιλέας: «Βαθμός με μεγάλη αξία»

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι παίκτες του έχουν πλέον κατανοήσει πλήρως το πλάνο παιχνιδιού της ομάδας εξέφρασε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι, ενώ στάθηκε και στην αξία του βαθμού που πήρε η ομάδα του απέναντι στον Θησέα Νέας Μάκρης.

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που αναζητούσε διακαώς τη νίκη και αυτό μεγαλώνει κι άλλο την αξία του βαθμού που πήραμε εκτός έδρας. Εμείς σαν ομάδα κοιτάζουμε πάντα όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα ματς, τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Το σίγουρο είναι ότι ο Θησέας είναι μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι στην πορεία θα βελτιωθεί βαθμολογικά», τόνισε ο Χριστοφιλέας και πρόσθεσε: «Το σημαντικό για εμάς είναι ότι όλοι πλέον έχουν καταλάβει στον απόλυτο βαθμό το πλάνο μας και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεχόμαστε γκολ με μεγάλη δυσκολία. Από εκεί και πέρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο επιθετικό μας κομμάτι, κάτι που θα μας δώσει ακόμη καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».
Για το ματς που ακολουθεί με τον Νικολακάκη ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε: «Παίζουμε με μια καλή και έμπειρη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό, όμως, δεν λέει τίποτα από μόνο του σε εμάς, αφού παίζουμε στην έδρα μας και όπως κάθε φορά στα εντός θα κυνηγήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου