Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Χαντές: «Να γίνει όμορφο και ανταγωνιστικό ματς»

Αυτοσκοπό αποτελεί η νίκη στο ματς με τη Μαρκό για τον Παλληνιακό, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Χαντές στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του Παλληνιακού ευχήθηκε να γίνει όμορφο και ανταγωνιστικό ματς, ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο.
«Επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα και αυτό είναι ευχάριστο. Παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, πιέσαμε πάρα πολύ την Ατλαντίδα και τελικά φτάσαμε σε μια άνετη επικράτηση», τόνισε για το ματς που προηγήθηκε ο Βαγγέλης Χαντές.
Για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τη Μαρκό, ο τεχνικός του Παλληνιακού σημείωσε: «Έρχεται τώρα ένα ματς με μια από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας. Η Μαρκό είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα και έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους. Για εμάς είναι ένα ματς στην έδρα μας σαν όλα τα άλλα και η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό μας. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο και ανταγωνιστικό ματς έτσι ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να το δει από κοντά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου