Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Πανηγύρισε το τρίποντο ο Παθιακάκης!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παθιακάκης, που επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Άνοιξης, σε ένα ματς που τα είχε όλα. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες και διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε και μη καταλογισθέν γκολ, ενώ από την πλευρά τους και οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι.
Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 38’ ο Ρόμπολας με πλασέ, ενώ στο 10’ ο Ιορδανίδης είχε δοκάρι. Αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Άλι στο 67’ για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο και στο 83’ ο Δρόσος για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Ρόμπολα, ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Από τον Παθιακάκη διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισθέν πέναλτι στο 20’, πάνω στον Ιορδανίδη που όπως αναφέρουν ανατράπηκε από αντίπαλο. Από την πλευρά της Άνοιξης διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Δρακόπουλου στο 25’ και για γκολ που δεν τους μέτρησε στο 80’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου ο Μουλάς απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια και πάλι έδιωξε ο Μουλάς με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Παπαδιώτης, Ρούντος.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Ανεζύρης, Αγγελίνας, Ξενάκης, Ταμάμης, Θεοδώρου (60’ Σπαγής), Φωτίκας, Κατσιγιάννης, Ιορδανίδης (78’ Κότσαλος), Ρόμπολας, Γερογιάννης (80’ Διαμαντόπουλος).
ΑΝΟΙΞΗ: Μανουσάκης, Γεωργούσης, Τρακάκης, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Καραχάλιος, Άλι, Δρακόπουλος (46’ Δαρζέντας), Πούφλης, Κωβαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου