Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ματσάρα στον Άγιο Στέφανο, 5-3 ο Αστέρας Βάρης τον Ολυμπιακό!

Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου είχαμε στο ματς του Αγίου Στεφάνου, εκεί όπου ο Κυανούς Αστέρας Βάρης νίκησε δίκαια με 5-3 τον τοπικό Ολυμπιακό. Αν μη τι άλλο οι φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου έφυγαν «χορτασμένοι» από καλή μπάλα εκατέρωθεν, στο πιο παραγωγικό ματς του φετινού πρωταθλήματος μέχρι τώρα!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Ζουρούδη στο 4ο λεπτό και Παπαντζήμα στο 14’, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει ισάριθμες χάρη στα γκολ του Κούτρου στο 6ο λεπτό και του Παπάζογλου στο 25’, με το 2-2 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Κάτσικα μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Νιούμαν στο 49’ και τον Παπάζογλου στο 68’, ενώ οι γηπεδούχοι του Νίκου Κόκκινου μείωσαν σε 3-4 με τον Ζουρούδη στο 80’. Ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες στο 82’, λόγω αποβολής του Μάναλη, όμως κατάφερε στο 93’ να «σφραγίσει» τη νίκη του με το γκολ του Μαραγκού.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Ανδ., Σπυρόπουλος, Μήταρης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ.: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (65’ Μπαλόκας), Μπαλωμένος, Ποστόλι, Ράλλης (60’ Παπιδάκης), Πιζανιάς, Κατσέρης, Παπαντζήμας, Μαστρογιάννης (75’ Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος (66’ Παπαγεωργίου).
Κ. Α. ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μάναλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακύρης (56’ Μαραγκός), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (69’ Παπαγεωργίου), Παπάζογλου (87’ Γιάμας), Νιούμαν (76’ Γκιέργκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου