Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Πέρασε 3ος ο Αστέρας Βάρης

Στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση… βολής από τον Παλληνιακό πέρασε ο Κυανούς Αστέρας Βάρης, που επικράτησε εύκολα με 4-0 εντός έδρας του Νικολακάκη, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν αλλά έπαιξαν επίσης πολύ καλά κατά διαστήματα. Στο ματς αυτό πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα ο Παπαγεωργίου.


Το σκορ άνοιξε ο Μίχος στο 10’, ενώ στο 31’ ο Μαυροθαλασσίτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με το 2-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν με τον Δημητρόπουλο να πραγματοποιεί δύο αλλαγές στο 36’, ενώ είχε και μία αναγκαστική στο 44’ και την τελευταία στο 46’ αλλά δεν του βγήκε το ματς, με τους γηπεδούχους να αυξάνουν ως το τέλος το προβάδισμά τους στο τελικό 4-0 χάρη στα γκολ των Μαραγκού στο 50’ και Παπαγεωργίου στο 81’.
Το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πιτσούνη στη μέση του. Οι άνθρωποι του Αστέρα μερίμνησαν και ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο, που μετέφερε τον παίκτη στο Ασκληπιείο Βούλας και μέχρι αυτή τη στιγμή (21:15) υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Ρούντος, Τζαφόλιας Δ.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακύρης, Μαυροθαλασσίτης (88’ Γιαμάς), Μίχος, Παπαγεωργίου (85’ Κοτζάι), Παπάζογλου (43’ Μαραγκός), Νιούμαν (70’ Γκιέργκι).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Στουραΐτης, Δαμιανίδης (46’ Κουμουλίδης), Νίκας, Τσαπανίδης, Σοφιάνοβ, Πάσσαρης, Νταγιάντας (36’ Πεΐδης), Γκίτζος (36’ Μουκάνης), Μαβίδης, Πιτσούνης (44’ λ. τρ. Καβάσης), Κωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου