Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ματσάρα στην Ανθούσα, 3-2 ο Άρης την Ατλαντίδα

Πολύ ωραίο ματς έγινε στην Ανθούσα, εκεί όπου ο Άρης Βούλας πήρε μεγάλης σημασίας νίκη, αφού επικράτησε 3-2 της τοπικής Ατλαντίδας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και πήραν αέρα δύο τερμάτων, με τους γηπεδούχους να βγάζουν αντίδραση, αλλά στο τέλος να λυγίζουν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κολτσίδας που πέτυχε δύο γκολ!
Οι «κιτρινόμαυροι» του Κυριάκου Δαγγούλη μπήκαν δυνατά και από νωρίς πήραν αέρα δύο τερμάτων. Ο Μήτρος στο 8ο λεπτό με ωραία λόμπα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 19’ ο Κολτσίδας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ενδιάμεσα στάθηκε άτυχος ο Κωτσάκης, που είχε δοκάρι!
Από ένα σημείο κι έπειτα η Ατλαντίδα συνήλθε και κατάφερε να μειώσει το σκορ πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 37’ με τον Καρακώστα. Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη πάταγε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Θοεδωράκη στο 82’. Εκεί το μομέντουμ ήταν με τους γηπεδούχους, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν στο φινάλε τη νίκη με το δεύτερο γκολ του Κολτσίδα στο 88’, με σουτ.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Τζαφόλιας Δ., Χόικας. 

ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Αραχωβίτης, Κουφοκώστας (46’ Αναστασίου), Καββαδίας (70’ Τσαδήμας), Μπενέκος, Καλφακάκος, Γιαννόπουλος, Καρακώστας (Θεοδωράκης), Κωτσάκης (65’ Κάτσι), Σιούτης, Μαργέτης, Καστής.
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Αθανασίου, Πλίτσης, Κωστόπουλος, Κολτσίδας, Γιαννόπουλος (85’ Παναγιωτακάκος), Μήτρος (60’ Θάνος), Λιόσης, Χούντα (40’ Σπυρόπουλος), Μουστεράκης (70’ Πράστος), Βέλλης, Σταμάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου