Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠ.-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡ. 3-0 (VIDEO)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Γ’ Εθνική ο Αήττητος, που επικράτησε 3-0 εντός έδρας του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Ροδίτες αντιστάθηκαν για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου «καθάρισε» άνετα τη νίκη.
Στο 56’ ο Φαρινόλα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Μουστάκη, ενώ στο 64’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ, μετά από επέμβαση του Σαλταμάρα. Στο 75’ ο Νικλητσιώτης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα του Αήττητου, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 92’ ο Κρητικός με γυριστό σουτ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 78’ ο Μιχαλάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτήτευσαν οι Σφέτσιας (Σάμου), Ντζουροπάνος, Βαλκάνος (Δυτικής Αττικής). 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ηρακλής (78’ Σκαφίδας), Τσέπας (82’ Κατσικογιάννης), Γκούμας (66’ Νικλητσιώτης), Φαρινόλα, Τσιλιγγίργης (87’ Σκούμας), Κρητικός.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρηστος Πελέκης): Ρόππας, Τοπάλι, Τσαμπίκος, Σαλταμάρας (λ. τρ. 72’ Κρασουδάκης), Μερό, Αχείμαστος, Λαζαρίδης (90’ Παρέλης Δ.) Τσομπανέλης, Φιλιάνος (53’ Παρέλης Β.), Κίστα (83’ Σεφουλάι), Μιχαλάκης.


Επιμέλεια βίντεο: Θάνος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου