Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Πήρε… μπρος ο Κεραυνός, με σούπερ Τσούκα 2-0 τον Παθιακάκη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούκα, ο οποίος έπιασε πέναλτι και έσωσε την ομάδα του σε πολλές περιπτώσεις, ο Κεραυνός Κερατέας επικράτησε 2-0 του Παθιακάκη και έδειξε ότι πήρε… μπρος για τα καλά. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, αλλά τους έλειψε το γκολ, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν και το πέναλτι που κέρδισαν.
Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Μουσαράι με πλασέ, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Έλενα. Στο 70’ ο Ανεζύρης ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και δόθηκε το πέναλτι. Ο Κατσιγιάννης ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά νικήθηκε από τον Τσούκα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75’ ο Μουσαράι με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Νταή.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Καραθανάσης, Ρούντος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.: Τσούκας, Βαγγέλι, Σάμιος (78’ Γκούτσε), Τσίκλος, Ξένος, Λιούμης Δ., Έλενας (35’ λ. τρ. Κοντογιάννης), Κακαράς, Μουσαράι (84’ Λιούμης Θ.), Δογάνης (65’ Κατσίκης), Νταής.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Ταμάμης (80’ Κάτσος), Ρακιντζόπουλος, Ξενάκης, Σπαγής, Θεοδώρου (84’ Τζάος), Φωτίκας (69’ Διαμαντόπουλος), Αγγελίνας, Κατσιγιάννης, Ρόμπολας, Γερογιάννης (57’ Ανεζύρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου