Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Με γκολ… ποίημα η Θύελλα, 1-0 τον Αιολικό!

«Σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έκανε η Θύελλα Ραφήνας που επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας του Αιολικού! Γκολ για highlight σημείωσαν οι λιγνιτωρύχοι, που είχαν κι άλλες ευκαιρίες στο παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στην καλύτερή τους στιγμή!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και με στόχο να ελέγξουν το ματς, κάτι που πέτυχαν. Μάλιστα, το ξεκίνημα ήταν καλύτερο από αυτό που φανταζόταν και ο πιο ένθερμος φίλος της Θύελλας, αφού στο 16’ οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν κεφάλι στο σκορ με ένα γκολ… ποίημα. Ο Ζέκιο με άψογη μπαλιά έβγαλε τον Χαρακτίδη σε θέση μέσα αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός της Θύελλας εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Γιώτα και με εκπληκτική λόμπα έκανε το 1-0!
Το γκολ αυτό έδωσε μεγάλη πνοή στη Θύελλα που είχε άλλες δύο καλές στιγμές, στο 27’ με το σουτ του Χαρακτίδη που απέκρουσε ο Γιώτας και στο 31’, όταν μετά από σέντρα σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ! Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία στο 33’, όταν βγήκαν στην αντεπίθεση και μετά από αδράνεια της άμυνας της Θύελλας ο Μουδούρογλου βρέθηκε μόνος του, αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Αιολικός είχε άλλη μια καλή στιγμή σε σουτ του Χρήστου, όμως ο Πάντος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα έδωσε χώρο στον αντίπαλό της, όμως ο Αιολικός δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά και οι γηπεδούχοι κρατούσαν την μπάλα μακριά από την περιοχή τους άνετα. Μάλιστα, στο 60’ έχασαν τεράστια ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν ο Χαρακτίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά πάσα βρήκε μόνο του τον Μπότη στη μικρή περιοχή, αλλά ο τελευταίος –αν και αμαρκάριστος– σούταρε πολύ ψηλά άουτ.
Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε λόγω και των τραυματισμών του Αράπη (δέχθηκε αγκωνιά και βγήκε αλλαγή) και του Πάντου (ένιωσε τράβηγμα στον προσαγωγό) με μοναδική αξιόλογη φάση στο 84’, όταν ο Μπουρούς σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Πάντος με εξαιρετική επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος και μετά το τελικό σφύριγμα οι φιλοξενούμενοι έκαναν έντονα παράπονα στον διαιτητή για τις καθυστερήσεις που κράτησε, θεωρώντας πως έπρεπε να είναι παραπάνω από τα 5μιση λεπτά που κρατήθηκαν στο ματς.

Διαιτήτευσαν οι Σφέτσιας (Σάμου), Κανταναλέων, Βαλκάνος (Δυτικής Αττικής).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦ.: Πάντος, Αράπης (72’ λ. τρ. Μπουντάκης), Παπαδόπουλος, Φύτρος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπότης (62’ Σωτηριάδης), Σένε (91’ Χρυσίνας), Ζέκιο.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γιώτας, Λάσπατζης (92’ Καπταγιάννης), Νιφαδόπουλος (75’ Παλαμούτσης), Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπιντήρης, Μουδούρογλοπυ, Παληγεώργος (87’ Κροτσίδας), Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου