Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Πήρε τον βαθμό στο φινάλε ο Σαρωνικός!



Αν και βρέθηκε να χάνει στο παιχνίδι, ο Σαρωνικός κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει τον βαθμό κόντρα στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, με τον οποίο ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Ανάβυσσο. Το ματς χαρακτηρίστηκε από το «θρίλερ» που επεφύλαξε στο φινάλε του, τις τρεις αποβολές και το χαμένο πέναλτι!
Ο Πρωτέας είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 16’ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Παππάς που ανέλαβε να το χτυπήσει, νικήθηκε από τον έτερο γκολκίπερ Χαντζάρα. Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, αφού είχαν δοκάρι με τον Πλάκα με το πρώτο μέρος να μένει στο 0-0.
Το δεύτερο μέρος κύλησε στο ίδιο τέμπο με τον Πρωτέα να έχει δεύτερη ευκαιρία από τα 11 βήματα και αυτή τη φορά να την εκμεταλλεύεται με τον Βίλα στο 76’. Ωστόσο, στη συνέχεια το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, αφού στο 80’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζατσελάρι, ενώ στο 86’ ο Πρωτέας έμεινε με 9 παίκτες, αφού αποβλήθηκε και ο Τσιάτσιος με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι έχασαν τον Μεγαγιάννη στο 91’ επίσης με δεύτερη κίτρινη, αλλά κατάφεραν να «τσιμπήσουν» τον βαθμό με το γκολ του Παπακωνσταντίνου στο 94’!

Διαιτήτευσαν οι Μάλαμας, Δουλγεράκης, Παπαδιώτης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ.: Χαντζάρας, Θεοδωρίδης, Τσομπανάκης Μ. (85’ Πούλος), Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής (68’ Στουραΐτης), Παπαγιάννι, Μαλατάνος, Τσομπανάκης Τ., Χαρίτος, Παπακωνσταντίνου, Μπουκουβάλας.
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ.: Παππάς, Τσιαγκάνης, Χάλαρης, Νίνα, Αναγνώστου, Τσιάτσιος, Σατσελάρι, Καλαβρός, Πλάκα, Βίλα (81’ Θάνος), Παπαγεωεργίου (50’ Διακορώνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου