Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Χρυσοχόου και επίσημα στα Καλύβια





Παίκτης του ΠΑΟ Καλυβίων και επίσημα είναι ο Γιάννης Χρυσοχόου, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, που δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες, έδωσε σήμερα τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Πουλόπουλο και έκλεισε και τυπικά η μεταγραφή αυτή, για την οποία πρώτο σας είχε ενημερώσει το «epsanastisentra».
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΠΑΟ Καλυβίων αναφέρεται: «με τον 21χρ. ακραίο επιθετικό Γιάννη Χρυσοχοου που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αγ. Δημήτριο. Το ΔΣ τον καλωσορίζει στην οικογένειά μας και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η τελευταία μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟ Καλυβίων, αφού η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον τεχνικό Παναγιώτη Χριστοφιλέα ψάχνουν λύσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.
Παράλληλα, το Σάββατο και την Κυριακή ο ΠΑΟ Καλυβίων θα δώσει ακόμη δύο φιλικά ματς. Το Σάββατο εκτός έδρας με τη Διάνα Ηλιούπολης και την Κυριακή εντός έδρας με τον Αετό Πικερμίου. Έναρξη και των δύο ματς στις 18.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου