Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πήρε το ντέρμπι η Μαρκό, αλλά ίσως γίνει ένσταση!

Η Μαρκό ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον Κεραυνό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 στην Κερατέα. Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα κινδυνεύει με ένσταση από πλευράς Κερατέας, επειδή ο Λάπας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα με το 14, ενώ είχε δηλωθεί ως νούμερο 16!
Στο αγωνιστικό κομμάτι το ματς ήταν εξαιρετικό και από τις δύο ομάδες που πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα και θύμισε πολύ τα παλιά μεταξύ τους ντέρμπι! Η Μαρκό προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Γκαβασιάδη στο 65’, ενώ στο 73’ ο Μουσαράι με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έφερε το ματς στα ίσια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με άψογο πλασέ ο Λάπας στο 91’.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος, Πολυχρονιάδης, Καραθανάσης. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Βεζύρης, Λιούμης, Κατσίκης (71’ Βαγγέλι), Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας, Κακαράς, Μουσαράι, Δογάνης (49’ Κοντογιάννης), Νταή.
ΜΑΡΚΟ: Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης (69’ Σκορδάς), Πλίτσης, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης, Μερκούρης (75’ Γκιούζι), Γκαβασιάδης (93’ Δημητρίου), Σαντριάς (71’ Λάπας), Μασκλαβάνος

**Το θέμα της ένστασης αφορά τον Λάπα, ο οποίος είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνος με το νούμερο 16, όμως λόγω μπερδέματος φόρεσε τη φανέλα με το 14. Μετά το γκολ που σημείωσε πήγε στον πάγκο της ομάδας του και άλλαξε τη φανέλα του και φόρεσε το 16’. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έγραψε στο φύλλο αγώνα το γεγονός και από τον Κεραυνό σκέφτονται το ενδεχόμενο να καταθέσουν ένσταση. Το βέβαιο είναι πως έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, αλλά σίγουρα στη ουσία η υπόθεση αυτή δεν αφορά ούτε πλαστοπροσωπία, αλλά ούτε και κάποια παρατυπία όπως π.χ. να αγωνιστούν λιγότεροι μικροί βάσει των κανονισμών, αλλά για μια αβλεψία της στιγμής ή ένα μπέρδεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου