Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Αγγέλικας: «Βάζουμε γκολ και κερδίζει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!»

Το δικό του μήνυμα εν όψει της φιλικής αναμέτρησης της Άνοιξης με τους παλαίμαχους παίκτες του δήμου Διόνυσου έστειλε ο Τάσος Αγγέλικας. Ο πρόεδρος του ΑΟ Άνοιξης σημειώνει πως το ματς αυτό (19:00-γήπεδο Άνοιξης, Τρίτη 5/9), δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια έμπρακτη υποστήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου και σημειώνει ότι το «τριφύλλι» θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ενέργειες για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες!
Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Τάσος Αγγέλικας αναφέρει: «Το αυριανό φιλικό του ΑΟ Άνοιξης δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι μια έμπρακτη υποστήριξη στην δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που προσφέρει απλόχερα μια χείρα βοηθείας στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Παράλληλα όμως στέλνουμε μήνυμα στους συνδημότες μας και τους καλούμε να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που συνεχίζει με επιτυχία το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του.
Από την πλευρά μας, στον ΑΟ Άνοιξης θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ενέργειες για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες ώστε να τις στηρίξουμε, αλλά παράλληλα να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
Αύριο βάζουμε γκολ και κερδίζει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου