Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Παλληνιακός: Δείπνο σε οικογενειακό κλίμα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Στον υπέροχο χώρο του Cook and Grill στο Γέρακα, σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα γευμάτισε το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του Παλληνιακού.
Η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας, κάτι που επρόκειτο να συμβεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αναβλήθηκε λόγω της απουσίας του Γιάννη Στασινόπουλου στην Αμερική.
Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς απέδειξε ότι ο Παλληνιακός είναι οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων. Παρών στο δείπνο και ο «ισχυρός άντρας» της ομάδας της Παλλήνης, κος Γιάννης Στασινόπουλος, ο οποίος χαιρέτησε τους όλους τους ποδοσφαιριστές και είχε ευχάριστους διαλόγους με αρκετούς από αυτούς.
Ο πρόεδρος της ομάδας κος Γιάννης Καμπουρίδης ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή επιτυχία και πολλές νίκες ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.
«Θέλω απ’ όλους να δείξετε χαρακτήρα και να τα δίνετε όλα σε κάθε ματς ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», πρόσθεσε ο κος Καμπουρίδης.
Τέλος, να τονίσουμε ότι το δείπνο ήταν μια ευγενική χορηγία του επιχειρηματία και πρώην προέδρου του Παλληνιακού κου Βαγγέλη Αλμπάνη.
Πηγή: ΠαλλήνηPress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου