Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ασταμάτητη η Μαρκό!

Το τρία στα τρία έκανε η Μαρκό, που επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Θησέα Νέας Μάκρης, ενώ είχε και δύο δοκάρια στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν με πέναλτι που κέρδισαν, αλλά ο Κύρκος είπε «όχι» και κράτησε όρθια την ομάδα του!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 25’, όταν το σουτ του Μασκλαβάνου σταμάτησε στο δοκάρι, με τους ανθρώπους της Μαρκό να υποστηρίζουν ότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Άτυχος στάθηκε και ο Γκαβασιάδης στο 30’ που είχε επίσης δοκάρι, ενώ στο 57’ ήταν η στιγμή του Θησέα. Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου κέρδισε πέναλτι, ο Τασσόπουλος ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά ο Κύρκος απέκρουσε και κράτησε το «μηδέν».
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικώς να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Γκαβασιάδη στο 62’, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σαντριάς στο 78’.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Τζαφόλιας Δ., Βιτσεντζάτος.

ΜΑΡΚΟ: Κύρκος, Γκριμέκης, Μερκούρης, Πλίτσης, Πάντου, Ρεντζής, Λάππας (58’ Σιδέρης), Δημογιάννης (80’ Μάτι), Γκαβασιάδης, Σαντριάς (81’ Δημητρακόπουλος), Μασκλαβάνος (75’ Όργκες).
ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ.: Κατσιούλης, Μηναδάκης, Κωνσταντόπουλος, Τασσόπουλος, Τσατσούλας (75’ Δημητρίου), Νικολέας, Διασίτης (57’ Γεωργιάδης), Ανδρεαδάκης (85’ Ανδριτσόπουλος), Ζιάκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου