Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

«Μπαμ» με Κυριόπουλο ο ΠΑΟ Καλυβίων!

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Καλυβίων που έκανε δικό του πριν από λίγο τον Γιώργο Κυριόπουλο! Πρόκειται για 21χρονο φορ, ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική για έναν χρόνο από τον Παλληνιακό και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ως «μικρός».
Ο Κυριόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αναδείξει ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας κατά την κοινή τους παρουσία στον Παλληνιακό μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν. Έτσι, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων ήταν αυτός που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, αφού ανέλαβε τα τυπικά με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» για να έρθει ο παίκτης στα Καλύβια.
Από τη διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Παλληνιακό. Σε αυτήν αναφέρουν: «Η διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων ευχαριστεί τη διοίκηση του Παλληνιακού και ειδικότερα τον μεγάλο χορηγό της ομάδας Γιάννη Στασινόπουλο, τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Καμπουρίδη και τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Φώσκολο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».
Αν μη τι άλλο από τον ΠΑΟ Καλυβίων έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής που, παράλληλα, ανοίγει δίαυλο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και ίσως να δούμε μια τέτοια εξέλιξη στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου