Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

«Λευκή» ισοπαλία στη Βούλα

Χωρίς σκορ και νικητή έληξε η αναμέτρηση στη Βούλα ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τη Μάχη Μαραθώνα, με τους μεν γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να χάνουν σωρεία ευκαιριών και τους δε φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία για να «κλέψουν» το ματς στο φινάλε!
Ο Άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και τις ευκαιρίες για να πάρει το ματς, αλλά οι παίκτες της Μάχης κατάφεραν να «αναχαιτίσουν» σε όλες περιπτώσεις τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 88’ θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αφού κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Νταής νικήθηκε από τον Κάρσο! Από τον Άρη εξέφρασαν κάποια παράπονα για τη φάση του πέναλτι, ενώ θεωρούν ότι θα έπρεπε να αποβληθεί παίκτης της Μάχης σε φάση του 53’.

Διαιτήτευσαν οι Κορδολαίμης, Χόικας, Ντόστης.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Γιαννόπουλος, Κολτσίδας (85’ Βέλλης), Βιδάλης, Κωστόπουλος, Λίτσος, Παπαδημητρόπουλος, Λιόσης, Μήτσιος, Σπυρόπουλος (75’ Μήτρος), Χούντα.
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Σένε, Καχόπουλος (43’ λ. τρ. Σιδερής), Βούσουλας, Μαρκόπουλος, Καραλής, Σελαμάι (65’ Καλιακούδας), Νταής, Αναγνωστόπουλος (55΄Παρούσος), Μίχας, Παπαδόπουλος (91’ Φλώρος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου