Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ματσάρα στα Σπάτα, στο φινάλε η Άνοιξη 3-2!

Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε η Άνοιξη, που επικράτησε 3-2 της Άρτεμις, στα Σπάτα, σε ένα ματς που «έσπασαν» καρδιές!
Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο μέρος και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μίχα στο 27’, ενώ ο ίδιος στο 35’ διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραχάλιου.
Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Διονύση Γεωργουλά έδωσαν νέα πνοή στην Αρτέμιδα. Στο 72’ ο Ράσα ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή και ο Φωστέρης καταλόγισε το πέναλτι. Ο Τσούκα ανέλαβε την εκτέλεσή του και μείωσε σε 1-2, ενώ ο ίδιος στο 74’ έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ, μετά από γύρισμα του Ράσα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο 89’ με τον Μανουσάκη να νικάει με τα πόδια τον Παπάζογλου σε τετ-α-τετ, ενώ στο 93’ ο Καραχάλιος έκλεψε την μπάλα από αμυνόμενο μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε ωραία τον Κόλλια, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της Άνοιξης.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας. 

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Κόλλιας, Αϊδώνης, Καζαλάς, Καδίτης, Βασιλείου, Γκούτσιας, Μοιρασγέντης, Φυτίλης (65’ Τσουκαλάς), Μητσιώνης (46’ Τσούκα), Ράσα, Μασσαράς (46’ Παπάζογλου).
ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ: Μανουσάκης, Γεωργούσης, Άλι, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Καραχάλιος, Γκόλιας, Δρακόπουλος (72’ Ξένος), Δαρζέντας (65’ Τόσκας), Μίχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου