Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Κερασάκι στην τούρτα με Νιούμαν ο Αστέρας Βάρης-Νίκη 2-0 με Μικρασιατικό

Ακόμη μία σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ του, που ουσιαστικά αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα πραγματοποίησε ο Κυανούς Αστέρας Βάρης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Νιούμαν. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι».
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Αστέρα Βάρης αναφέρεται: «Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον επιθετικο χαφ Μιχάλη Νιούμαν για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο Νιούμαν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, όπου είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ αγωνίστηκε και στην Αμερική στον KOSMOS FC. Σήμερα το απόγευμα συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Πάπιο. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ τον καλωσορίζει και του ευχόμαστε να έχει μια πετυχημένη αγωνιστική περίοδο».
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ
Θετικό ήταν το δείγμα του Αστέρα Βάρης στη φιλική αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό που έληξε με 2-0 υπέρ των «γαλάζιων». Ο Μιχάλης Κάτσικας χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του και προηγήθηκε με τον Κούτρο στην επαναφορά, μετά από σουτ του Κριλή στο δοκάρι, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουσιάκης με πλασέ. Επόμενο φιλικό για τον Αστέρα το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο τη Διάνα Ηλιούπολης, εντός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου