Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Αρχή με θέληση στη Μάχη Μαραθώνα



Με διάθεση και περίσσια θέληση ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν η Μάχη Μαραθώνα. Οι προπονήσεις έχουν αρχίσει από το απόγευμα της Δευτέρας και ταυτόχρονα ο αγώνας δρόμου από πλευράς διοίκησης για τη συμπλήρωση του ρόστερ έτσι ώστε η Μάχη να μην είναι «κομπάρσος» στην κατηγορία τη νέα σεζόν.
Ήδη ο πρόεδρος Στράτος Μίχας και τα μέλη του ΔΣ κατάφεραν να έρθει σε συμφωνία με τους Δημήτρη Μίχα, Παναγιώτη Καραλή, Λευτέρη Παπαδόπουλο και Δημήτρη Παππά, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη Μάχη, βάζοντας «πλάτη» στη νέα προσπάθεια, ενώ γίνονται συνεχείς κινήσεις για να ολοκληρωθεί το παζλ του φετινού ρόστερ και αναμένονται ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η πρώτη μεταγραφή με την απόκτηση του Θοδωρή Ράπτη από τον Αήττητο Σπάτων. Ο 21χρονος αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ και θα παίζει ως μικρός τη νέα σεζόν.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Φαράκος, με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» στάθηκε στο γεγονός ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. «Πιστεύω ότι με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που έμειναν και βάζουν πλάτη στην ομάδα, αλλά και της διοίκησης που στήριξε την ομάδα και τη βοήθησε να αποφύγει τα χειρότερα θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό σε αυτή τη σεζόν. Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος», τόνισε ο τεχνικός της Μάχης και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ανατολικής Αττικής καλή σεζόν  με υγεία, όπως και στο “epsanastisentra” καλή αρχή και με στήριξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».
Παράλληλα, έγιναν γνωστά και τα φιλικά που έχουν κλειστεί ως τώρα από τη Μάχη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
*20 Αυγούστου με Κορωπί εκτός έδρας
*23 Αυγούστου με Αετό Πικερμίου εντός έδρας
*26 Αυγούστου με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου εκτός έδρας
*30 Αυγούστου με Δραπετσώνα εντός έδρας
*10 Σεπτεμβρίου με Γέρακα (δεν έχει οριστεί η έδρα ακόμη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου