Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Αστέρα Βάρης

Με μότο το «Γίνε αστέρι στον Αστέρα» άνοιξαν τις… πύλες τους οι ακαδημίες του Κυανού Αστέρα Βάρης και είναι έτοιμες να δεχτούν τους νεαρούς αθλητές.
Στην ανακοίνωση του Αστέρα Βάρης αναφέρεται: 
«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανοίγει την αγκαλιά της σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο.
Παρέχοντας ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον φροντίζουμε να διδάξουμε τις αξίες του ποδοσφαίρου καθώς και όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται κάθε αθλητής για να κάνει πρωταθλητισμό.
Στον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ θα βρείτε :
Τους προπονητές κ. Δεληγιάννη, Τουλγέρογλου, Καλαμάρα, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Επόγλου, τον γυμναστή της Α ομάδας κ. Μπαλαμάτσια, τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών και προπονητή της Α΄ ομάδας και προπονητή της Μικτής ομάδας των Νέων (Κ17) της Ε.Π.Σ.Α. κ. Κάτσικα.
Ολοι οι προπονητές είναι κάτοχοι UEFA B & UEFA C Διπλωμάτων και με άριστη παιδαγωγική κατάρτιση.
Αθλητικές εγκαταστάσεις με πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, αποδυτήρια ξεχωριστά για τις Ακαδημίες και ιατρείο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κ. Μπαγλατζής
Ιατρική παρακολούθηση απο τον κ. Κουλουβάρδη με δυνατότητα επιτόπιας παροχής βοήθειας και άμεσης αποκατάστασης τυχών τραυματισμών..
Εγομετρικά test αξιολόγησης των αθλητών.
Προγραμματισμός ημερίδων απο διακεκριμένους επιστήμονες για ενημέρωση των μελών των Ακαδημιών.
Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 28/08 στα γραφεία των Ακαδημιών στο Δ.Α.Κ. Κ. Μπαγλατζής , Μουτούση 1 ΤΚ 16672 Βάρη , Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-21:00.
Παράλληλα από τα γραφεία των Ακαδημιών θα πρέπει να περάσουν και οι γονείς των αθλητών που ανήκουν ήδη στην Ακαδημία μας για μία ενημέρωση καθώς και για την καταγραφή στοιχείων για την ατομική καρτέλα αθλητή.

ΓΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ !!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου