Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ο Δημητρόπουλος μνημόνευσε τον εκλιπόντα Μιχάλη Τσίκλο

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ευεργέτης του Ολυμπιακού Λαυρίου και εν γένει της περιοχής του Λαυρίου, Μιχάλης Τσίκλος. Ο Γιώργος Δημητρόπουλος τον μνημόνευσε με σχετική του ανάρτηση, ευχαριστώντας τον για όλα όσα του είχε προσφέρει.
Αναλυτικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Λαυρίου σχολίασε: «Η πάνω από 10 χρόνια αγνή και ειλικρινής φιλία μας δεν είναι ανάμνηση, το αντίθετο, αποτελεί το μεγαλύτερο "σχολείο" που πέρασα καθώς με την στάση σου, τα λόγια σου και φυσικά τα έργα σου με "αγκάλιασες", έγινες Δάσκαλος μου και με ιδιαίτερη σπουδή φρόντισες, για την επιμόρφωση μου μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής σου. Σε ευχαριστώ για όλα! Αθάνατος!».
Στην προ ενός έτους ανάρτησή του, ο Δημητρόπουλος είχε αναφέρει: «Ο Άγιος της ΣΥΓΝΩΜΗΣ ο προστάτης της Ζακύνθου, γιορτάζεται στις 24 του Αυγούστου και Τιμάται με ιδιαίτερη λαμπρότητα και 3ήμερες εκδηλώσεις, που ολοκληρώνονται σήμερα όπου 'μπαίνει' στην Λάρνακα του. . .
Στις 24/8/2016 έφυγες και σήμερα 3ημέρες μετά, σε αποχαιρετήσαμε για την μόνιμη σου κατοικία αν και τα ήθη και οι Αξίες που μας δίδαξες σε κάνουν αθάνατο άφθαρτο και αξεπέραστο. Μαχητής και Νικητής ως την τελευταία αναπνοή.
ΜΙΧΆΛΗΣ ΤΣΙΚΛΟΣ (1949-2016)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου