Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Φεύγει για το «χτίσιμο» ο Παλληνιακός



Για το Καρπενήσι θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (8 π.μ.) ο Παλληνιακός. Εκεί οι «κιτρινόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο Βαγγέλης Χαντές θα έχει την ευκαιρία να «χτίσει» την ομάδα του σε επαγγελματικά πρότυπα.
Την αποστολή του Παλληνιακού θα απαρτίζουν 27 παίκτες και θα ξεκινήσουν με το… καλημέρα την προετοιμασία, αφού για το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν στο Καρπενήσι μέχρι τις 13 Αυγούστου, διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις, ενώ για την τελευταία ημέρα έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο το Βελούχι, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική.
Το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, με την απόκτηση των Αρκούδα, Ανδρίκου οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κλείσει το ρόστερ τους, αλλά βέβαια πάντα υπάρχει το περιθώριο για το κερασάκι στην… τούρτα από πλευράς του προέδρου Γιάννη Στασινόπουλου, ο οποίος μπορεί και να μην πει «όχι» σε κάτι το εξαιρετικό, παρά γο γεγονός ότι το ρόστερ του Παλληνιακού είναι υπερπλήρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου