Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Γκολ και θέαμα στη Βούλα

Πολύ καλά δείγματα έδειξαν Άρης Βούλας και Γέρακας στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στη Βούλα, που βρήκε νικητές τους «κιτρινόμαυρους» με 3-2. Το ματς είχε καλά διαστήματα και για τις δύο ομάδες που έβγαλαν φάσεις, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι ακόμη πίσω λόγω του ότι είναι ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας.
Το σκορ άνοιξε η ομάδα των Θανάση Σαβούρδου-Μάκη Βαγενά με τον Δημητριάδη στο 15’, ενώ στο 18’ ο Λιόσης με σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι του Κυριάκου Δαγγούλη προηγήθηκαν με σουτ του Ζούπα στο 55’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 65’ ο Μουστεράκης με κεφαλιά έκανε το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 80’ ο Δριλάκης με σουτ.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Ζούπα, Κωστόπουλος, Χρυσοσπάθης, Γιαννόπουλος, Λιόσης, Παπαδημητρόπουλος, Μήτσιος, Κολτσίδας, Σανσάρογλου, Ταμπουράκης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν: Μαυρίδης, Τσαλδάρης Α., Τσαλδάρης Χ., Ζαχάρης, Θάνος, Μουστεράκης, Δημόπουλος, Πετρόπουλος, Παναγιωτακάκος, Πάνγκος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Κιτσέλης, Μίαρης, Πατρινός, Παπαδόπουλος, Καλούδης Αλ., Δημητριάδης, Χριστοφυλόπουλος, Καλούδης Ν., Μουτζακάς, Κουτρουμάνος, Δριλάκης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσιροζίδης, Βλαχιώτης, Τσιώκης, Μάρας, Βάσιος, Κωσταρέλλης, Ρούσσης, Καγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου