Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Και ο Τριανταφύλλου στο τιμ των Νικητών-Τα φιλικά προετοιμασίας

Την πρόσληψη του Ηλία Τριανταφύλλου στο τιμ των προπονητών των ακαδημιών τους ανακοίνωσαν από τους Νικητές Ανθούσας. Παράλληλα, γνωστοποίησαν το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση πρόσληψης του Ηλία Τριανταφύλλου αναφέρεται: «Με μεγάλη μας χαρά και σε συνέχεια των ανακοινώσεων για την ενίσχυση του προπονητικού team των ακαδημιών, ανακοινώνουμε την προσθήκη στην οικογένεια των ΝΙΚΗΤΩΝ του κου Τριανταφύλλου Ηλία.
Στην ακαδημία μας αναλαμβάνει τον ρόλο του προπονητή της Εφηβικής ομάδας της ακαδημίας. Ένας άνθρωπος με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα ο οποίος χρόνια υπηρετεί και το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής επίσης. Είναι προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA B, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με χρόνια σημαντικής εμπειρίας σε Γ’ Β’ και Α’Εθνική. Πιο αναλυτικά το διάστημα απο το 1986 έως το 2002, έχει αγωνιστεί 4 χρόνια στην Γ’, 1 χρόνο στην Β’ και 4 χρόνια στην Α’ εθνική κατηγορία.
Στην προπονητική του καριέρα, έχει προπονήσει τμήματα υποδομών αλλά και ανδρικές ομάδες έχοντας σημαντικές διακρίσεις με αποκορύφωμα την κατάκτηση πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣΑΝΑ .
Χαρακτηριστικό είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια με τις ομάδες που προπονούσε και βρισκόμασταν αντιμέτωποι , η εικόνα που είχαμε πάντα σαν Ακαδημία ΝΙΚΗΤΕΣ ήταν παραπλήσια με τα πρότυπα της ακαδημίας μας και μια συνεργασία σε επίπεδο προπονητών άριστη σε όλα τα επίπεδα.
Τον καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή πρόκληση της καριέρας του ως “Νικητής”.
Στην φωτογραφία, τον βλέπετε με τον διευθυντή της ακαδημίας κο Καραπιπέρη Ηλία στην ανάπαυλα της προπόνησης προετοιμασίας των Εφήβων στο γήπεδο Ανθούσας».
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
Από την Παρασκευή 18/8 και με μεγάλο ενθουσιασμό έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος των ΝΙΚΗΤΩΝ. Η ομάδα του Βαγγέλη Λαθουρά, με ρόστερ  που παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο αλλά και με σημαντικές προσθήκες, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος.
Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο γήπεδο της Ανθούσας, όπου γίνονται και δοκιμές νεαρών παικτών. Οι φιλικοί αγώνες που έχουν προγραμματιστεί είναι οι εξής:
Σάββατο 26/8 με Αρη Χολαργού
Σάββατο 2/9 με Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας
Τετάρτη 6/9 με Ατλαντίδα
Σάββατο 9/9 με Παμπαιανικό
Κυριακή 10/9 με Εθνικό Νέας Μάκρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου