Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Διπλή ενίσχυση για την Τριγλία με Μακρή, Βουτσιώτη!

Δύο κινήσεις ενίσχυσης ανακοίνωσε η Τριγλία Ραφήνας, που προχώρησε στην απόκτηση των Παναγιώτη Μακρή και Δημήτρη Βουτσιώτη. Ο πρώτος ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Super League, αλλά και της Γ’ Εθνικής.
Ο Μακρής πέρσι ήταν από τα βασικά στελέχη της κιτρινόμαυρης ομάδας, στο κέντρο της άμυνας κι από τη στιγμή που παίκτης και ομάδα τα βρήκαν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.
Ο 24χρονος Δημήτρης Βουτσιώτης είναι αριστεροπόδαρος, παρότι ο Δήμος τον έβαλε σήμερα δεξιά, είναι μαχητικός, έχει πολύ καλό σουτ, κι αυτό φάνηκε και κόντρα στον Πανιώνιο. Κατά το παρελθόν ανήκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, με την οποία είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκτός από τους Πειραιώτες έχει περάσει από Ιωνικό, Πανιώνιο, Επισκοπή, Κοζάνη, Ηλυσιακό, Παναιγιάλειο.
Και οι δύο χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό κόντρα στην Κ20 του Πανιωνίου κι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την Τριγλία και τον προπονητή Μάρκο Δήμο.
Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου