Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Καλύτερη η Θύελλα, 3-1 την Τριγλία σε φιλικό

Σε καλύτερη κατάσταση εμφανίστηκε η Θύελλα Ραφήνας στο φιλικό παιχνίδι με την Τριγλία που έγινε σήμερα στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας. Το αποτέλεσμα (3-1) κρίνεται δίκαιο, αφού οι μεν "πράσινοι" έδειξαν θετικά στοιχεία όπως, ομοιογένεια, καλή φυσική κατάσταση, πρέσινγκ, πιο ομάδα σε γενικές γραμμές.
Και τούτο διότι η Θύελλα αγωνίστηκε με μία μόνο μεταγραφή (Σένε), αφού απουσίαζε η δεύτερη μεταγραφή (Σωτηριάδης), στον αγώνα οπότε οι παίκτες γνωρίζονταν από πέρσι κι έτσι είναι πιο εύκολο στον προπονητή να "χτίσει" την φετινή ομάδα.
Από την άλλη η Τριγλία και στο α΄ημίχρονο και στην επανάληψη που μπήκαν οι αλλαγές δεν έδειξε έτοιμη. Αφ΄ ενός διότι είναι νωρίς κι αφ' ετέρου διότι με τις πολλές προσθήκες θέλει πολύ δουλειά ακόμη να γίνει "ομάδα" και να εφαρμόζουν οι παίκτες τα συστήματα και την τακτική του προπονητή.
Μετά από ένα καλό σουτ του Τσακίρη που πέρασε λίγο άουτ στο 7΄, η Θύελλα ήταν καλύτερη στο α΄μέρος και σκόραρε στο 23΄με τον Ζέκιο, ο οποίος πήρε τη μπάλα από αριστερά και με μια ωραία προσπάθεια σούταρε εύστοχα στην εστία του Ιωσήπου.
Στο 38' μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας Χαρακτίδης-Λέτο-Σένε, ο τελευταίος πλάσαρε από κοντά κι έκανε το 2-0. Ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες για την Τριγλία με τους Αμπντουραχμάνι και Ντάφλο, όμως και τις δύο φορές έδιωξε σε κόρνερ ο Πάντος.
Στην επανάληψη η Τριγλία παρουσιάστηκε με "άλλη" ομάδα αφού ο Δήμος άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα και η Θύελλα ευτύχησε στο 50΄να κάνει το 3-0 με τον Μπουντάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα.
Μετά και τις πολλές αλλαγές της Θύελλας που έκανε ο προπονητής της ομάδας Στ. Ηλιόπουλος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην δημιουργούνται πολλές φάσεις. Εκτός από κάποιες φορές που απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες, το γκολ ήρθε στο 90΄για την Τριγλία που μείωσε 1-3 με τον Λημνιό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπούξμπαουμ.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Ιωσήπου, Τσακίρης, Πολυχρονάκης, Νικολακόπουλος, Καμβύσης, Μωραίτης, Τσάγγαρης, Μαντζαβελάκης, Ντάφλος, Κατσαβριάς, Αμπντουραχμάνι.
Έπαιξαν και οι: Ζαφειρόπουλος, Λημνιός, Πoρης, Αρβανιτίδης, Παπαδόπουλος, Μάρκος, Παπαδιονυσίου, Σολδάτος, Τσιουμας, Καλαματιανός, Κότσι
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Φύτρος, Αράπης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Μαστρογιαννούδης, Μπουντάκης, Χαρακτίδης, Ζέκιο.
Έπαιξαν και οι: Σένε, Σαντίκου, Καραπάνος, Κατσικάτσος, Μπουντάκης Χρ., Γεωργούλιας, Καράσι.

Πηγή: irafina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου