Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Κίνηση ουσίας με Χατζή τα Καλύβια-οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ τους, που αποτελεί κίνηση ουσίας κι όχι εντυπωσιασμού, ολοκλήρωσαν πριν λίγη ώρα τα Καλύβια που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Θάνου Χατζή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Αθηναϊκού, με τον οποίο πέτυχε δύο γκολ στην Α’ ΕΠΣΑ. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χατζής τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον ΠΑΟ Καλυβίων και πως ήταν εύκολη η απόφαση για τον ίδιο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Ο Χατζής είναι 23 ετών, πολυσύνθετος μέσος και πέρυσι αγωνιζόταν στον Αθηναϊκό. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Σουρμένων, του Κεραυνού Γλυφάδας στη Β’ Εθνική, της ΑΕ Νίκαιας καθώς και των μικρών ομάδων του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΠΑΟ Καλυβίων αναφέρεται: «Νέα μεταγραφική επιτυχία στον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Απέκτησε τον 23χρ.πολυσύνθετο μέσο Θάνο Χατζή που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αθηναϊκό. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί  και σε Πανιώνιο Κ16, Απόλλων Σμύρνης Κ 20, ΑΕ Νίκαιας, Σούρμενα, και Κεραυνό Γλυφ. Β’ Εθνική!! Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά!».
Στις πρώτες δηλώσεις του ο Θάνος Χατζής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Η απόφαση μου να έρθω σε συμφωνία με την ομάδα ήταν για μένα πολύ εύκολη. Οι άνθρωποι της ομάδος μου έδειξαν  εμπιστοσύνη, αλλά και προοπτικές εξέλιξης τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Εύχομαι με τη σειρά μου να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα & πολλές επιτυχίες».
Μέσα στις επόμενες ημέρες από τον ΠΑΟ Καλυβίων αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές, που θα αφορούν την ουσία και όχι τον εντυπωσιασμό, αφού στόχος των ανθρώπων που ασχολούνται με τις μεταγραφές είναι να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο που θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου