Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Πήρε Πασά το Κορωπί, ανανέωσε ο Παπαδόπουλος


Σε μια ακόμη δυνατή μεταγραφή προχώρησε το Κορωπί που ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγη Πασά. Παράλληλα, παίκτης του ΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Από το Κορωπί ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του Αγησίλαου Πασά, ενός ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, ο οποίος όμως προέρχεται από μέτρια σεζόν. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα των Σουρμένων στο πρώτο μισό και του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας στο δεύτερο μισό. Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπί βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Άγη Πασά, έναν από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς .
Ο Άγης Πασάς έχει περάσει από Καλλιθέα, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Βέροια, Καλαμάτα, Θύελλα Ραφήνας, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Σούρμενα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή για τον Σύλλογο μας, έχοντας μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Καλωσορίζουμε τον Άγη Πασά στην οικογένεια του Α.Ο. Κορωπί και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Συλλόγου μας».
Παράλληλα, παίκτης του ΑΟΚ θα είναι και τη νέα σεζόν ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Ο 26χρονος μέσος, που πραγματοποίησε αρκετά καλή χρονιά, συναντήθηκε χθες με τους ανθρώπους της ομάδας και έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου