Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Πήρε «μηχανή των γκολ» ο Άρης Βούλας!


Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε ο Άρης Βούλας που ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά την απόκτηση του Δημήτρη Ταμπουράκη. Πρόκειται για μια «μηχανή των γκολ», αφού ο 31χρονος επιθετικός κυριολεκτικά έχει φορτώσει με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε! «Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών» δήλωσε στο epsanastisentra ο παίκτης.

Ο Ταμπουράκης αγωνίστηκε με Σαλαμινομάχους (πρώτο μισό) και Καραβά (δεύτερο μισό) στον Πειραιά τη σεζόν που μας πέρασε και πέτυχε 12 γκολ, ενώ πρόπερσι φόρεσε τη φανέλα του Περαμαϊκού και σκόραρε 17 φορές! Το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο, αφού έχει φορέσει φανέλες ιστορικών ομάδων όπως ο Φωστήρας, η Προοδευτική, ο Εθνικός και η Δόξα Βύρωνα, ενώ έχει παίξει επίσης σε Καλλονή και αρκετές άλλες ομάδες.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Άρη Βούλας για τον Ταμπουράκη αναφέρεται: «Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για την Ομάδα μας η οποία έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον 30χρονο επιθετικό Δημήτρη Ταμπουράκη ο οποίος και θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας τη νέα περίοδο.
Ο παίκτης έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει φορέσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία ιστορικές φανέλες όπως του Φωστήρα, Δόξα Βύρωνος, Προοδευτικής και Εθνικού. Έχει παίξει επίσης σε Μανδραϊκό, Χαλκηδόνα, Καλλονή, Ερμή Κορυδαλλού, Ηράκλειο, Άτταλο Νέας Περάμου, Περαμαϊκό, Καραβά. Αυτή η προσθήκη αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τους προπονητές μας οι οποίοι ήθελαν έναν παίκτη που να βρίσκει εύκολα δίχτυα. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!!!».
ΤΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: «ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ»
Λίγο μετά την ανακοίνωσή του από τον Άρη Βούλας, ο Δημήτρης Ταμπουράκης έκανε δηλώσεις στο «epsanastisentra» και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων του Άρη Βούλας, που τον προσέγγισαν αποτελεσματικά και του έδειξαν εμπιστοσύνη.
Αναλυτικά ο Ταμπουράκης δήλωσε στο «epsanastisentra»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω του χρόνου στον Άρη Βούλας., ΗΓ προσέγγιση των ανθρώπων ήταν πολύ αποτελεσματική και έρχομαι να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχω αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν, αυτό της Ανατολικής Αττικής. Εύχομαι υγεία σε όλο το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες μου και εύχομαι να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται αυτή η χρονιά. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες των ανθρώπων του Άρη που μου έδειξαν εμπιστοσύνη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου