Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Νίκη της ΕΠΣΑΝΑ στην πρώτη δικαστική μάχη με τη Σ. Δογραμματζή!



Κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι έχουν οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ, με αφορμή τη σημερινή μεγάλη νίκη τους στην πρώτη δικαστική κόντρα με την απολυθείσα υπάλληλο της Ένωσης, Σοφία Δογραμματζή. Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η τελευταία και ζητούσε να επιστρέψει στη θέση της μέχρι την εκδίκαση της αγωγής της!
Από την ΕΠΣΑΝΑ ουσιαστικά εν πρώτοις δικαιώθηκαν για το θέμα αυτό, αφού το δικαστήριο απέρριψε τα πρώτα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Σοφία Δογραμματζή και έτσι δεν θα επιστρέψει στη θέση της μέχρι την εκδίκαση της αγωγής της. Πλέον οι δύο πλευρές θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στις δικαστικές αίθουσες και συγκεκριμένα στις 19 Οκτωβρίου, όταν και θα εκδικαστούν τα κύρια ασφαλιστικά μέτρα, ενώ στις 6 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της αγωγής της Σοφίας Δογραμματζή.
Θυμίζουμε ότι η απόλυση της μίας εκ των δύο γραμματέων έγινε με σκοπό τον εξορθολογισμό των εξόδων της ΕΠΣΑΝΑ και ουσιαστικά τα σωματεία ομόφωνα συμφώνησαν με την κίνηση αυτή, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου